Conditii de Utilizare

Acest site web (numit in continuare “SITE”) este administrat de The Red Point S.A..

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos: SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand proiectului 63709 “”CALITATE, INOVARE, COMUNICARE IN SISTEMUL DE FORMARE CONTINUA A DIDACTICIENILOR DIN INVATAMANTUL SUPERIOR ”, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind CONFERINTA DE DIDACTICA DIN PRIMUL AN DE PROIECT: REFORMA UNIVERSITARA A PREGATIRII VIITORILOR PROFESORI .

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o cerere de participare.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii proprietarilor site-ului.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala a proiectului 63709 “”CALITATE, INOVARE, COMUNICARE IN SISTEMUL DE FORMARE CONTINUA A DIDACTICIENILOR DIN INVATAMANTUL SUPERIOR ” . Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, paginile complete ale SITE-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal.

Prin accesarea SITE-ului, utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila in jurisdictia utilizatorului.

Utilizatorii acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricind prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

Acest SITE poate contine trimiteri (link-uri) catre alte SITE-uri care nu apartin proiectului antementionat. sau unui afiliat al acestuia, drept pentru care proiectul 63709 “”CALITATE, INOVARE, COMUNICARE IN SISTEMUL DE FORMARE CONTINUA A DIDACTICIENILOR DIN INVATAMANTUL SUPERIOR ” nu este raspunzatoare sub nici un aspect pentru continutul acestor SITE-uri.

Atunci cand vizitati si navigati pe SITE-ul nostru si va inregistrati pentru paticiparea la Conferinta, aplicatia inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de dumneavoastra.

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, proiectul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Proiectul respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza SITE-ul. Nu va colecta date personale despre dumneavoastra (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) (numit in continuare “Date Personale”) exceptand situatia in care dumneavoastra insiva ne comunicati aceste date. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

In cazul in care datele dumneavoastra personale au fost deja trimise si doriti ca acestea sa fie sterse din inregistrarile noastre, va rugam sa ne contactati si informatiile referitoare la dumnevoastra vor fi sterse din inregistrarile noastre.

Colectarea automata de date cu caracter non-personal.

Nu colectam informatii cu caracter non-personal despre dumneavoastra. Exemple de informatii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele domeniului website-ului de unde a fost facute conexiunea la SITE-ul nostru sau ca urmare a publicitatii noastre.

Proiectul nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.